Ga naar de inhoud

Doelman Sammy Bossut blijft Zulte Waregem trouw tot 2023

 za 30 januari 2021 10:12
Sammy Bossut
Sammy Bossut en Zulte Waregem zijn nog niet op elkaar uitgekeken.

Sammy Bossut heeft zijn contract bij Zulte Waregem met twee seizoenen verlengd. De 35-jarige keeper blijft zo tot 2023 bij de club waarvoor hij al 15 jaar speelt.

Sammy Bossut behoort inmiddels al een poosje tot het meubilair bij Zulte Waregem. De doelman tekende 15 jaar geleden zijn eerste contract bij Essevee en heeft nu een nieuwe overeenkomst ondertekend die hem tot medio 2023 aan de Gaverbeek zal houden.

 

"Met maar liefst 419 officiële wedstrijden in een rood-groen shirt is Sammy Bossut een absolute Essevee-legende", klinkt het op de website van Zulte Waregem."

 

"Onze doelman staat dan ook met voorsprong helemaal bovenaan op het lijstje van meest trouwe clubspelers in de Jupiler Pro League. Hij hield maar liefst 109 keer zijn netten schoon in meer dan 37.000 wedstrijdminuten voor Zulte Waregem."

 

"Hij maakte zijn debuut in onze kleuren tegen Newcastle. 10 Europa League-wedstrijden, 2 Champions League-affiches, een Belgische beker en bijna 400 wedstrijden in de Jupiler Pro League later blijft Sammy zijn Essevee trouw."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.