Anderlecht ziet Percy Tau definitief terugkeren naar Brighton

  Percy Tau heeft het hoofdstuk bij Anderlecht vroeger dan gepland afgesloten. De Zuid-Afrikaan werd een seizoen gehuurd van Brighton, maar zijn moederclub roept hem nu al terug, met dank aan de nieuwe brexitregels.

  Percy Tau ligt onder contract bij Brighton, maar de Engelse eersteklasser kon de Zuid-Afrikaan nog niet kneden door problemen met zijn Engelse werkvergunning.

   

  De brexit heeft die problematiek een handje geholpen, waardoor de aanvallende middenvelder nu wel zijn geluk kan beproeven in de Premier League.

   

  Tau verlaat dus de Belgische competitie. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Club Brugge, dit seizoen vond hij onderdak bij Anderlecht. In 14 matchen kwam de linksepoot tot 4 doelpunten en 1 assist.