Rüdiger hamert tegenstander neer met elleboog en komt weg met slechts geel

    Antonio Rüdiger ging tegen Zwitserland over de schreef.

    De Duitse verdediger Antonio Rüdiger heeft zich in de Nations League-wedstrijd tegen Zwitserland van zijn minst fraaie kant laten zien. In de extra tijd plantte hij zijn elleboog recht in het gezicht van Nico Elvedi.

    Antonio Rüdiger had in defensief opzicht al een onzekere indruk nagelaten tegen de Zwitsers en in de extra tijd maakte hij ook in aanval geen goeie beurt. In een luchtduel met Nico Elvedi beukte hij de Zwitser neer met een stevige elleboogstoot.

     

    Elvedi zag even sterretjes en de scheidsrechter mogelijk ook, want die vond een gele kaart wel voldoende voor de overtreding van Rüdiger. Gelukkig voor de Duitser is er in de groepsfase van de Nations League geen VAR.