Doelman Thomas Didillon (ex-Anderlecht) vindt onderdak bij Cercle

  Bij Anderlecht moest Thomas Didillon vorig seizoen na 1 match plaats ruimen.

  Thomas Didillon (24) blijft in de Jupiler Pro League voetballen. Na Anderlecht en Genk gaat hij nu bij Cercle Brugge onder de lat staan. De Franse doelman tekent een contract van 4 jaar bij de vereniging.

  Thomas Didillon zat op een dood spoor bij Anderlecht. Vorig seizoen moest hij al na 1 match plaats ruimen.

   

  Na de winterstop werd de Fransman uitgeleend aan Racing Genk, nu ruilt hij de hoofdstad voor een job in Brugge: bij Cercle. De vereniging neemt Didillon rechtstreeks en definitief over van paars-wit. In Brugge tekent hij voor 4 seizoenen.

   

  "Ik vind hier een project dat me erg goed bevalt", vertelt Didillon op de website van Cercle. "Ik ben heel blij om daar deel van uit te maken, maar nu ligt de focus op het veld. Er elke dag op trainingen en in de wedstrijden volledig voor gaan. Daarom ben ik hier: om goed te presteren en samen met de ploeg resultaten te halen."

   

  "Thomas is een sportieve versterking voor groen-zwart mét ervaring in de Jupiler Pro League", klinkt het bij Cercle-voorzitter Vincent Goemaere. "De definitieve overgang van Thomas Didillon geeft alvast een boost aan Cercle en ik ben overtuigd dat hij ook positieve resultaten met zich zal meebrengen."

  Beelden van de medische testen van Thomas Didillon: