Ga naar de inhoud

Ex-Liverpool-ploegmaat lacht met dansende Mignolet: "Net mijn opa"

 vr 29 mei 2020 20:19
Mignolet
"Op een gegeven moment dacht ik: die heeft een nieuwe heup nodig."

Simon Mignolet vierde de titel van Club Brugge met een dansje op de sociale media, maar die beelden zijn ook het Kanaal overgeraakt tot bij zijn voormalige ploegmaat Andrew Robertson. De linksachter van Liverpool vraagt hem dan ook op de man af: "Waarom ben je zo'n stijve hark?"

Bij Liverpool hadden ze ooit Peter Crouch in de spits lopen, die zijn doelpunten vierde als een robot. Het dansje dat Simon Mignolet uit zijn benen schudde na de titel van Club Brugge deed daar niet veel voor onder.

 

Liverpool TV had vrijdagavond Mignolet te gast en die werd door zijn voormalige ploegmaat Andrew Robertson met die beelden geconfronteerd.

 

"Waar heeft hij dat vandaan gehaald? Hij lijkt op mijn grootvader die probeert te bewegen. Op een gegeven moment dacht ik dat hij een nieuwe heup nodig zou hebben. Daarom mijn vraag: waarom dans je als een stijve hark?"

 

Mignolet kon er smakelijk om lachen en zocht niet veel excuses. "Ik mag nog zoveel oefenen, het zal nooit veranderen. Dat zit gewoon niet in mij."

Bekijk de beelden van een dansende Mignolet en de verbijstering bij Andrew Robertson

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.