Na De Ketelaere verlengt Club Brugge ook het contract van Mechele

  De coronacrisis betekent geenszins dat Club Brugge bij de pakken blijft zitten. Club gebruikt de wedstrijdloze periode om de contracten van enkele sterkhouders te verlengen. Na Charles De Ketelaere mocht nu ook Brandon Mechele zijn handtekening onder een nieuw contract zetten. 

  "Met Brandon Mechele verlengt opnieuw een sterkhouder zijn contract bij blauw-zwart", schrijft Club Brugge. De 27-jarige jeugdspeler debuteerde in 2012 bij de hoofdmacht en won met Club al 2 titels en 1 beker.

   

  "Ik ben vanzelfsprekend zeer blij met deze contractverlenging", reageert Mechele, intussen ook Rode Duivel. Hij ligt nu tot 2023 onder contract bij Club.

   

  "Dit is mijn Club en als je waardering krijgt, is dat altijd leuk. Verdedigend stond het als een huis dit jaar, het werk van het volledige team,  dus ik hoop ook volgend seizoen die lijn te kunnen doortrekken!”

  Het nieuwe contract van Mechele werd per post bezorgd: