Antwerp legt Myoshi (23) tot 2023 en Quirynen (18) tot 2022 vast

  De 18-jarige Robbe Quirynen kwam 5 keer in actie in het begin van het seizoen.

  Antwerp heeft een paar spelers langer aan zich gebonden.  De optie voor 2 bijkomende seizoenen in het contract van de 18-jarige Robbe Quirynen werd gelicht, de rechtsachter blijft tot medio 2022 . En de Japanner Koji Miyoshi, die gehuurd werd van Kawasaki Frontale, is tot 2023 van stamnummer 1.

  Japanse huurling Miyoshi wordt eigendom

  Een halve dag na de deal met youngster Quirinen (zie onder) kwam Antwerp ook met nieuws over een verlengd verblijf van aanvallende middenvelder Koji Miyoshi. 

   

  Antwerp lichtte de aankoopoptie in het huurcontract van de 23-jarige Japanner. Miyoshi tekende tot 2023. Hij kwam dit seizoen ondanks een enkelblessure in 15 wedstrijden in actie voor rood-wit. Daarin scoorde hij 3 keer.

  Quirynen (18) ligt tot 2022 vast

  Quirynen kwam in het begin van dit seizoen in 5 wedstrijden in actie. De U19-international maakte toen ook even deel uit van een administratieve blunder.

   

  Op de 2e speeldag viel hij op het eind van de match tegen Waasland-Beveren in, toen de 4-1-eindstand al bereikt was. Maar hij stond niet op het wedstrijdblad en was dus niet speelgerechtigd. Het bondsparket en Waasland-Beveren lieten de zaak echter passeren.

   

  Antwerp legde nog 2 youngsters langer vast: Haoran Li (beloften) en Laurent Mendy (dit seizoen uitgeleend aan Dudelange) blijven 1 jaar langer.