Kortrijk vindt met Gilles Dewaele eerste zomeraanwinst in Westerlo

  Gilles Dewaele is een 24-jarige verdediger, bij voorkeur op de rechtsachter.

  KV Kortrijk heeft al een eerste zomertransfer gerealiseerd. Vanaf volgend seizoen treedt Gilles Dewaele, die overkomt van 1B-club Westerlo, aan voor de West-Vlaamse club. De 24-jarige verdediger zette zijn handtekening onder een contract voor 3 seizoenen.

  Kortrijk maakte Dewaeles komst vandaag bekend op Twitter. Dewaele werd  opgeleid bij Cercle Brugge, waarvoor hij in 2013 zijn profdebuut maakte. In de zomer van 2017 trok de verdediger naar Westerlo, waar hij onder Bob Peeters uitgroeide tot een vaste waarde.

   

  Dit seizoen was Dewaele, die bij voorkeur als rechtsachter speelt, tot dusver goed voor 5 doelpunten en 3 assists.

  Tweet van Kortrijk: