Club Brugge doopt nieuwjaarsreceptie om tot "Charity Night" voor goede doel

  De "Charity Night" van Club leverde 155.885 euro op voor Kom Op Tegen Kanker en de Club Brugge Foundation.

  Geen traditionele nieuwjaarsreceptie voor Club Brugge dit jaar. Wel een "Charity Night Club", waar blauw-zwart de focus legde op het goede doel (Kom Op Tegen Kanker en de Club Brugge Foundation). In totaal werd er 155.885 euro ingezameld.

  Op het Brugse event konden de partners van Club ten voordele van Kom Op Tegen Kanker en de Club Brugge Foundation een tafel kopen. De show werd verzorgd door Linde Merckpoel, Rik Verheye en Leo Van der Elst. Ook voorzitter Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, de spelers en coach Clement waren van de partij. 

   

  Club organiseerde ook een veiling waar de aanwezige gasten konden bieden op unieke items en ervaringen: een gesigneerd shirt van Eden Hazard, een avondje met Leo Van der Elst, Pascal Plovie en Carl Hoefkens, een trip met het bestuur naar Manchester United – Club, een match met vrienden op Jan Breydel of een voetbalclinic van Philippe Clement.

   

  De aanwezige gasten zorgden voor een totaalbedrag van 155.885 euro voor de 2 organisaties.

  FOTOREEKS: De Charity Night van Club in beeld

  Een totaalbedrag van 155.885 werd ingezameld.

  Ruud Vormer.

  Simon Mignolet.

  Eder Balanta.

  Sobol.

  Jelle Vossen.

  Openda.

  Ruud Vormer.

  Dennis Bonaventure.

  Brandon Mechele.

  Hans Vanaken.

  Clinton Mata.

  Rik Verheye en Linde Merckpoel.

  Linde Merckpoel en Bart Verhaeghe.

  Bart Verhaeghe en burgemeester van Brugge Dirk De Fauw.

  Bart Verhaeghe, zijn vrouw en Raoul Lambert.

  Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert.

  Philippe Clement bezorgt jonge Club-fan een onvergetelijke avond