Trond Sollied volgt Peter Maes op bij Lokeren

  Lokeren is de 4e Belgische eersteklasser die Trond Sollied zal leiden.

  Bij Lokeren hebben ze geen gras laten groeien over hun zoektocht naar een nieuwe coach. Trond Sollied keert terug op de Belgische velden, daarover bereikte de club een mondeling akkoord met de Noor.

  Trond Sollied was tot enkele jaren geleden een vaste waarde in de Belgische dug-outs. De Noor boekte successen met Club Brugge (2 titels en 2 bekers) en AA Gent (bekerfinale), maar trok zich de voorbije jaren terug uit het voetbal.

   

  Nu wordt hij door Lokeren opnieuw opgevist. De club bereikte een mondeling akkoord met de 59-jarige Sollied, aan het definitieve contract ontbreken enkel nog wat punten en komma's.

   

  "Arnar Vidarsson blijft hoe dan ook verantwoordelijk voor de wedstrijdvoorbereiding van de match tegen Anderlecht", laat Lokeren weten. "Hij zal dinsdag en woensdag de trainingen leiden en zal donderdag ook op de bank zitten als interim-coach."