meest recent

Van Aert: "Mèches in haar? Puur natuur"

 ma 1 februari 2016 11:40
MNM en Studio Brussel hebben Wout van Aert vanochtend uit zijn bed gebeld. "Ik heb toch 3 à 4 uur kunnen slapen na een chaotische en plezante nacht", vertelde de kersverse wereldkampioen.

"Het was een drukke avond: chaotisch, maar plezant", vertelde Wout van Aert vanochtend bij MNM en Studio Brussel. "En als je een tijdje naar een evenement hebt toegewerkt, dan is het leuk om eens vettig te eten. Ik heb gisteren een groot Big Mac-menu gegeten."

Na het bezoekje aan een hamburgertent met ploegleider Niels Albert trok Wout van Aert naar discotheek Carré. "Ik weet niet meer wanneer, maar ik ben op tijd naar huis vertrokken. Ik heb toch 3 à 4 uurtjes geslapen."

De fans van Van Aert trakteerden hun held gisteren op een flinke polonaise. "Ik heb daar nog niet te veel aan meegedaan, want in die muziek ben ik niet echt thuis."

Van Aert is meer een fan van het dancefestival Tomorrowland. "Maar net zoals zoveel Belgen heb ik zaterdag naast een ticket gevist. Dat ik grof geld zal betalen aan iemand die een ticket op overschot heeft? Dat heb ik niet gezegd", knipoogde Van Aert.

MNM-presentator Peter Van de Veire was vooral geïnteresseerd in het haar van de nieuwe wereldkampioen. "Of dat mèches zijn? Dat is iets speciaals, hé. Ik zal dat kort uitleggen: ik ben daar gewoon mee geboren. Dat is puur natuur."

Na het WK gaat Wout Van Aert ook nog even vieren in discotheek Carré