Ga naar de inhoud

meest recent

Vincent Kompany opent sportcafés in Brussel en Antwerpen

 do 17 april 2014 10:10
Vincent Kompany stort zich op de horeca.
Vincent Kompany zit niet stil, ook niet naast het voetbalveld. De aanvoerder van de Rode Duivels opent twee sportcafés, in Brussel en in Antwerpen. In "Good Kompany", zo zal de zaak heten, zullen sportliefhebbers terechtkunnen om de belangrijkste sportevenementen te volgen.

In Brussel aan de Grote Markt opent "Good Kompany" vrijdagavond al zijn deuren. Daar komt later nog een tweede bar bij in Antwerpen, op de Groenplaats.

"Er passeerde in Brussel en Antwerpen een mooie opportuniteit om daar een horecaconcept uit te bouwen rond de beleving van sportwedstrijden. Grote sportevenementen brengen mensen samen en ik hou van die verenigende kracht", zegt Vincent Kompany.

Hij gaf een team van horecaspecialisten de opdracht om het klassieke concept van de Amerikaanse "sportsbar" in een nieuw kleedje te steken. "De focus ligt op samen plezier maken met vrienden, lekker eten en drinken en genieten van een spannende wedstrijd."

Voor Kompany is het overigens niet zijn eerste stap in het zakenleven. De Rode Duivel is immers ook eigenaar van voetbalclub BX Brussels. Daarnaast is hij ook de oprichter van het productiehuis Bonka Circus en in Engeland investeerde hij in een bedrijf dat limousines verhuurt.