5 - 1
84'
84'
6 - 1

Donderdagavond, Belgische schuttersavond in Europa. De bedrijfszekerheid die AS Roma heeft dankzij Romelu Lukaku, vinden we ook bij Fenerbahçe terug dankzij Michy Batshuayi. De Rode Duivel zette kort voor de pauze de 2-1 op het scorebord bij Nordsjaelland, dat de Turken evenwel een groot pak slaag verkocht.

Het Fenerbahce van Michy Batshuayi heeft vanavond een slechte zaak gedaan in de Europa Conference League.

De Turkse ploeg kreeg maar liefst 6 doelpunten om de oren in het duel met FC Nordsjaelland en is leider af.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam verdiend op een dubbele voorsprong.

Michy Batshuayi kon nog milderen voor rust, maar was niet opgewassen tegen de Deense trein die in de tweede helft op toerental kwam.

Benjamin Nygren (ex-Genk) was de grote uitblinker met een loepzuivere hattrick.

Fenerbahce zakt naar de tweede plaats in de groep en moet op de laatste speeldag vol aan de bak met de kwalificatie als inzet.

90+4'
Conrad Harder (FC Nordsjælland) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
90+3'
Jayden Oosterwolde (Fenerbahçe) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Benjamin Nygren (FC Nordsjælland).
90+3'
Irfan Kahveci (Fenerbahçe) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Daniel Svensson (FC Nordsjælland).
90+2'
Conrad Harder (FC Nordsjælland) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+1'
Zidan Sertdemir (FC Nordsjælland) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Miguel Crespo (Fenerbahçe).
90+1'

87'
Irfan Kahveci (Fenerbahçe) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Benjamin Nygren (FC Nordsjælland).
85'
84'

Doelpunt voor
FC Nordsjælland

Benjamin Nygren kan scoren voor FC Nordsjælland. De assist komt op naam van Conrad Harder.
82'
82'
Conrad Harder (FC Nordsjælland) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Joshua King (Fenerbahçe).
81'
Conrad Harder (FC Nordsjælland) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
81'
Miguel Crespo (Fenerbahçe) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Conrad Harder (FC Nordsjælland).
79'
79'
79'
Joshua King (Fenerbahçe) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lucas Hey (FC Nordsjælland).