Ga naar de inhoud

Batshuayi start en scoort, Chelsea bekert voort na zege bij Hull

 za 25 januari 2020 20:23
  1. 47' - Geel - Mateo Kovacic
  2. 79' - Doelpunt - Kamil Grosicki (1 - 2)
  3. 90+1' - Geel - Kurt Zouma
  The Emirates FA Cup - speeldag 1 - 25/01/20 - 18:31
  timeiconplayerhomeTimehomeIconhomePlayerscoreawayPlayerawayIconawayTime
  79'
  Kamil Grosicki
  79'
  Kamil Grosicki
  1 - 2

  Michy Batshuayi heeft zich nog eens kunnen tonen in het shirt van Chelsea. De Rode Duivel kreeg in de FA Cup wel een basisplaats en liet er geen gras over groeien met een goal in de 8e minuut. Chelsea staat in de volgende ronde na een 1-2-zege.

  Alleen in de bekercompetities mag Batshuayi rekenen op een basisplaats in de ploeg van trainer Frank Lampard en dus moet hij elke kans grijpen om zich te laten zien. Zeker in het midden van deze transferperiode. Dat deed de Rode Duivel ook want na amper 8 minuten mocht hij al vieren.

   

  Hij had een flinke portie geluk want zijn schot week af op een verdedigend been en verdween zo tussen de palen: 0-1. Maar daarna kon de Belg niet meer echt zijn stempel op de partij drukken. Chelsea bleef dominant, maar de tweede goal viel pas na een uur. Tomori kopte de geruststellende bonus binnen.

   

  10 minuten voor het einde kwam er nog een aansluitingstreffer van Hull, maar meer zat er niet in voor de thuisploeg. Chelsea staat in de 5e ronde van de FA Cup.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

  Fase per fase

  90+4' tweede helft
  90+1'
  Chelsea
  79'

  Doelpunt voor
  Hull City

  Kamil Grosicki (Hull City) scoort. Het staat 1 - 2.
  47'
  46' tweede helft
  45+2' eerste helft
  1' eerste helft