Wiesbaden (II) RB Leipzig 2-3

Nieuw delirium voor Saarbrücken, derdeklasser en halvefinalist in de DFB Pokal

di 12 maart 2024 22:27
Saarbrücken flikt het weer.

Leverkusen, 2 tweedeklassers én een derdeklasser: de halvefinalisten zijn bekend in de DFB Pokal. Lees hier alles over de Duitse beker.

kwartfinales
St. Pauli (II) Düsseldorf (II) 2-2 n.v. (pen: 3-4)
Hertha (II) Kaiserslautern (II) 1-3
Leverkusen Stuttgart 3-2
Saarbrücken (III) Mönchengladbach 2-1

DFB Pokal: kwartfinales

22:25

Weer dolle euforie bij Saarbrücken

Na Bayern München en Frankfurt heeft Saarbrücken nu ook Mönchengladbach aan het kruis genageld.

De stuntploeg won zijn kwartfinale, die een poos geleden was uitgesteld door de zware regenval.

De bezoekers kwamen na 8 minuten op voorsprong, maar Saarbrücken kwam meteen langszij. En in de 93e minuut sloeg het ijskoud toe.

2-1 en zo blijft Saarbrücken stunten in een knotsgekke Pokal. Leverkusen is de enige eersteklasser bij de laatste vier en speelt tegen tweedeklasser Düsseldorf in de halve finales.

De andere affiche gaat tussen Saarbrücken en Kaiserslautern.

07/02/24
08:09

BEKIJK: De hoogtepunten uit Leverkusen - Stuttgart (3-2)

06/02/24
22:45

Leverkusen blijft ook in de beker winnen

Bayer Leverkusen ruikt dit jaar prijzen. De koploper in de Bundesliga speelt komend weekend tegen Bayern München, maar houdt ook stand in de Duitse beker.

Stuttgart, de nummer 3 uit Duitsland, maakte het Leverkusen flink lastig. Het dook met 0-1 de kleedkamer in en na de gelijkmaker van de thuisploeg klom het snel weer op voorsprong.

De tweede helft was een spektakelstuk en uiteindelijk nam Leverkusen toch weer de bovenhand. Van 1-2 ging het naar 3-2 met de winnende treffer net voor het aansnijden van de extra tijd.

22:45
31/01/24
06:23

Düsseldorf is eerste halvefinalist

Düsseldorf heeft zich bij de laatste vier geschaard in de DFB Pokal. In de kwartfinales won het dinsdagavond van St.Pauli.

De twee teams waren elkaar afgelopen weekend ook al tegengekomen in de Duitse 2e klasse, toen leider St.Pauli kwam winnen op het veld van Düsseldorf.

Maar Fortuna nam dinsdag wraak door de club uit Hamburg uit het bekertoernooi te knikkeren. Na 90 minuten stond het 1-1 nadat beide clubs een penalty verzilverd hadden.

In de extra tijd stak Düsseldorf de hand uit naar de halve finales na een goal van Tanaka, maar in de 121e minuut sleepte Boukhalfa nog strafschoppen uit het vuur. Daarin trokken de bezoekers alsnog aan het langste eind.