Ga naar de inhoud

Ontketende Giannis Antetokounmpo dirigeert Milwaukee naar winst in topper tegen Kings

 di 14 maart 2023 07:31
Giannis Antetokounmpo was niet af te stoppen tegen Sacramento.
Giannis Antetokounmpo was niet af te stoppen tegen Sacramento.

In de NBA heeft Milwaukee de topper tegen Sacramento naar zijn hand gezet. Dankzij een niet te stuiten Giannis Antetokounmpo wonnen de Bucks met 124-133 op het veld van de Kings.

Sacramento-Milwaukee was een duel tussen de nummer 2 uit het Westen tegen de nummer 1 uit het Oosten. De Bucks waren erop gebrand om weer aan te knopen met de zege na het verlies tegen Golden State en konden ook opnieuw rekenen op Giannis Antetokounmpo, die de match tegen de Warriors overgeslagen had.

 

Die snipperdag leek Antetokounmpo deugd te hebben gedaan, want de Griek was in Sacramento niet af te stoppen. Met 46 punten en 12 rebounds was hij de grote uitblinker in de 124-133-overwinning van de Bucks.

 

Ploegmaat Khris Middleton deed er nog 31 punten bij, Brook Lopez was goed voor 23 punten. Bij de thuisploeg was De'Aaron Fox de beste schutter met 35 punten.

 

Milwaukee verstevigt zijn grip op de 1e plaats in de Eastern Conference, omdat concurrent Boston verloor in Houston. In de Western Conference verliezen de Kings een plaatsje door de nederlaag tegen de Bucks en de winst van Memphis in Dallas.

De 10 hoogtepunten van vannacht:

Alle uitslagen van maandag:

  • Detroit - Indiana 117-97
  • Atlanta - Minnesota 115-136

  • Miami - Utah 119-115
  • Dallas - Memphis 88-104
  • Houston - Boston 111-109

  • Golden State - Phoenix 123-112
  • Sacramento - Milwaukee 124-133

De stand in de NBA:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.