Ontketend duo Doncic-Irving loodst Mavericks voorbij de Sixers

  Doncic en Irving vieren, terwijl Sixers-guard Maxey lijdzaam toekijkt.

  Dallas Mavericks heeft donderdag een felbevochten zege behaald tegen Philadelphia 76ers in de NBA: 133-126. De Mavs mochten daarvoor hun sterspelers Doncic en Irving bedanken, die samen 82 punten scoorden.

  Luka Doncic (42) en Kyrie Irving, die vorige maand de Brooklyn Nets verruilde voor de Dallas Mavericks, (40) namen samen liefst 82 punten voor hun rekening. Doncic was daarnaast ook nog eens goed voor twaalf assists.   

   

  Met de 33e zege van het seizoen op zak staat Dallas in de Western Conference op de zesde plaats, de Sixers blijven in de Eastern Conference op de derde plaats.   

   

  Kampioen Golden State Warriors, de nummer vijf in de Western Conference, liet geen steken vallen tegen Los Angeles Clippers: 115-91. Jordan Poole speelde met 34 punten een hoofdrol bij de Warriors, die opnieuw speelden zonder Stephen Curry en Andrew Wiggins.