Jérémy Lorsignol kan geen 2e parkour-plak pakken op dag 4 Wereldspelen, hij wordt 5e

  Jérémy Lorsignol wordt 5e in de speedcompetitie.

  Bart Swings en de vrouwenploeg reddend zwemmen hebben de medaillestand van de Belgen op de 4e dag van de Wereldspelen in Birmingham aangedikt. Voor Swings was het zijn 4e goud en zijn 5e medaille in zijn 5 races. Zijn toernooi zit erop. Ontdek de Belgische prestaties van dag 4.

  Wereldspelen: 11 juli

  1. 07 uur 49. Kijk naar de finalerun van Jérémy Lorsignol (in het grijs): hij wordt 5e in speedparkour.

   Kijk naar de finalerun van Jérémy Lorsignol (in het grijs): hij wordt 5e in speedparkour

  2. 07 uur 19. Jérémy Lorsignol wordt 5e in speedcompetitie parkour. Daags na zijn bronzen medaille op de freestyle in parkour heeft Jérémy Lorsignol de 5e plaats behaald in de speedcompetitie. De 36-jarige Belg stootte door naar de finale als 5e in zijn reeks. Bij parkour moet een hindernissenparcours afgewerkt worden: ofwel met acrobatische figuren (freestyle) ofwel op snelheid (speed). Lorsignol had 25"93 seconden nodig, het goud was voor de Oekraïner Bogdan Kolmakov in 20"75. .
  3. 07 uur 15. Daan Cox 13e in kanomarathon K1 korte afstand. In de kanomarathon K1 korte afstand is Daan Cox 13e geworden. De 24-jarige Belg finishte in 15 minuten, 11 seconden en 80 honderdsten. De Deen Mads Brandt Pedersen won goud in 13'50"92. Eerder op de dag had Cox met 14'50"94 de veertiende tijd neergezet in de reeksen. De snelste 15 plaatsten zich voor de finale. Dinsdag neemt Cox ook nog aan de standaard afstand deel. .
  4. 07 uur 14.
  5. 07 uur 14.