Ga naar de inhoud

Ann Wauters na ontmoeting met Barack Obama: "Sfeer was relaxed, we hebben geknuffeld"

 do 9 juni 2022 12:04

Ann Wauters en Emma Meessemen hebben op sportief vlak al veel hoogtepunten beleefd, maar woensdag was toch een bijzondere dag voor het duo. De Belgische basketbalgrootheden mochten op de koffie bij de voormalige Amerikaanse president Barack Obama. "Deze dag zal ons allemaal bijblijven", vertelt Ann Wauters aan Studio Brussel.

Chicago Sky, het team waar Emma Meesseman (als speelster) en Ann Wauters (als assistent-coach) sinds dit voorjaar aan de slag zijn, bracht gisteren een bezoekje aan Barack Obama. De ploeg pakte vorig jaar de titel in de WNBA en basketbalfan Obama, die al jaren in Chicago woont, wilde de kampioenen graag eens ontmoeten.

"Het was een grote dag voor ons allemaal", straalt Ann Wauters. "Hij wilde Chicago feliciteren met het kampioenschap en Emma en ik mochten ook mee."

"De sfeer was heel relaxed. We hebben geknuffeld, een "hug", op zijn Amerikaans", lacht Wauters. "Obama is een groot basketballiefhebber. Hij nam de tijd om met iedereen een praatje te maken. Hij kent ook veel van de WNBA. Dat is tof om te horen en het werkt inspirerend."

"Michelle Obama was er niet bij, dat was jammer. Dan was het plaatje compleet geweest. Maar het was toch sowieso een heel bijzonder moment om Barack Obama te mogen ontmoeten. Het is een dag die ons allemaal zal bijblijven."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: