Cercle Brugge en Russische Rybolovlev doen schenking aan Rode Kruis om Oekraïne te helpen

Cercle Brugge draagt een steentje bij om Oekraïne te helpen.

Cercle Brugge en Dmitri Rybolovlev bieden humanitaire hulp om de getroffen bevolkingsgroepen in Oekraïne te steunen. Rybolovlev is de Russische meerderheidsaandeelhouder van de Vereniging en ook de voorzitter van AS Monaco.

Cercle Brugge en Rybolovlev doen elk een schenking aan het Belgische Rode Kruis om de getroffen bevolkingsgroepen in Oekraïne, na de inval van Rusland, te helpen. Cercle zal ook blijven nadenken over nieuwe acties om de humanitaire hulp te ondersteunen.  

 

"Het is absoluut noodzakelijk om hen te steunen die het meest te lijden hebben", zegt Rybolovlev. "Daarom hebben AS Monaco, Cercle Brugge en ikzelf, evenals verschillende bedrijven waarin de trust van de familie Rybolovlev investeert, besloten om donaties te doen om humanitaire hulp te verlenen."