Antwerpse stunt van Malisse eindigt tegen Nederlands duo: "Of ik terugkeer? In de bar!"

  Malisse raakte tot in de halve finales.

  Geen finale in het dubbelspel voor Xavier Malisse. De 41-jarige Belg ging met zijn Zuid-Afrikaanse partner Lloys Harris onderuit tegen het Nederlandse duo Wesley Koolhof - Jean-Julien Rojer. In het enkelspel komt er een droomfinale tussen Diego Schwartzman en Jannik Sinner.

  Malisse in twee sets onderuit

  Na twee stunts volgde geen derde. Het straffe parcours van Xavier Malisse en Lloyd Harris eindigde vanavond in de halve finales van het dubbelspel. Het Nederlandse duo Wesley Koolhof - Jean-Julien Rojer was in twee sets te sterk (6-4 en 6-2).

   

  Na afloop bedankte "The X-man" uitgebreid het publiek voor een bijzondere week. "Of ik nu een comeback overweeg? Ik heb erover nagedacht, maar dat gaat niet lukken, denk ik. Het lichaam wil niet meer mee. Voor een drietal matchen gaat het nog, maar vandaag ging het iets te snel."

  Tot slot vroeg Sabine Appelmans of Malisse volgend jaar wel opnieuw zijn opwachting maakt in Antwerpen. "In de bar!", klonk het antwoord met een brede glimlach.

  Bekijk hieronder het interview met Malisse

  Malisse vierde zijn laatste punt uitbundig

  Schwartzman - Sinner finale in het enkelspel

  Het tweede tegen het eerste reekshoofd. De European Open krijgt de droomfinale waar het op hoopte. Diego Schwartzman strijdt morgen tegen supertalent Jannik Sinner om de titel.

   

  De Italiaan plaatste zich zaterdag als eerste voor de eindstrijd door Llyon Harris eenvoudig te vloeren in twee sets. De poulain van Xavier Malisse won in beide sets maar twee spelletjes.

  Ook Schwartzman had aan twee sets genoeg tegen de Amerikaan Jenson Brooksby. De eerste was nog felbevochten (6-4), maar in de volgende geraakte Brooksby zelfs niet op het scorebord.

  Lees ook: