BEKIJK: De flikflaks van Koffi en andere leuke voetbalvideo's

  Hervé Koffi viert zijn 25e verjaardag op zijn manier.

  Elke maandag serveren we u de leukste video's uit de Jupiler Pro League. Charleroi-goalie leidt de dans. José Izquierdo en de supporters van Union volgen in zijn zog.

  De flikflaks van Hervé Koffi

  Charleroi won gisteravond met 2-0 van Racing Genk. Feest voor Hervé Koffi, die zaterdag 25 werd. Dat mocht eens flink gevierd worden met een 5-voudige flikflak.

  2 penalty's gered

  Hervé Koffi keepte een sterke wedstrijd. Tot 2 keer toe hield hij Paul Onuachu van een penaltydoelpunt.

  Het warme welkom voor José Izquierdo

  José Izquierdo mag zich sinds vrijdag weer officieel Club Brugge-speler noemen. Toen de gewezen Gouden Schoen inviel, trakteerde het publiek hem op een enthousiast applaus.

   

  Na de overwinning tegen Kortrijk (2-0) zette hij de megafoon aan zijn lippen.

  90 minuten lang voetbalfeest in de tribunes van Union

  Ook de supporters van Union verdienen een pluim. Hun team kwam 0-2 achter en moest de tweede helft met z'n tienen spelen tegen Seraing. Toch won Union nog met 4-2. Met dank aan de fans die er 90 minuten lang een voetbalfeest van maakten.

  Reuzegrote Raymond Goethals in Sint-Truiden

  Voor de match tussen STVV en Anderlecht (2-2) bracht Sint-Truiden hulde aan wijlen Raymond Goethals. In de vorm van een reus van 4 meter maakte de legendarische coach zijn intrede in het stadion. De voormalige trainer van de twee clubs zou deze maand 100 jaar geworden zijn.

  opvallende acties in de jupiler pro league