European Open haalt Sinner (ATP-16) en Dimitrov (ATP-18) naar Antwerpen

  Jannik Sinner (20) is de huidige Next Gen- of beloftekampioen.

  Volgende maand kunt u in Antwerpen weer naar toptennis gaan kijken tijdens de European Open (17-24 oktober). De Bulgaarse topper Grigor Dimitrov (ATP-18) en het Italiaanse talent Jannik Sinner (ATP-16) hebben hun deelname al toegezegd.

  Grigor Dimitrov kent u misschien nog van de Masters-finale uit 2017 toen hij David Goffin versloeg. De 30-jarige tennisspeler wil in Antwerpen beter doen dan zijn halve finale van vorig jaar. Als het even kan, bemachtigt hij in de Lotto Arena zijn 9e ATP-titel.

   

  Jannik Sinner zal daar ongetwijfeld een stokje voor willen steken. De 20-jarige Italiaan stond 2 jaar geleden al in de halve finales van de European Open.

   

  Ondertussen heeft hij al titels gewonnen. Eind november won Sinner de finale op het Next Gen-toernooi. Een maand geleden greep hij in Washington zijn 3e ATP-titel.

  bekijk ook: