Ga naar de inhoud

Derwael dolt met Djokovic in het olympisch dorp: Serviër is verrassend lenig

 vr 23 juli 2021 12:53
Novak Djokovic en Nina Derwael.

In het olympisch dorp kan je al eens een bekende sporter tegen het lijf lopen. Vandaag was dat het geval voor Nina Derwael. In de fitness kwam ze levende tennislegende Novak Djokovic tegen, die ging maar wat graag op de foto met onze turntrots.

Novak Djokovic kan in Tokio de kers op zijn indrukwekkende erelijst zetten. Een olympische titel ontbreekt nog op het palmares van de 34-jarige Serviër. 

 

In het olympisch dorp legt hij op dit moment de laatste hand aan zijn voorbereiding op het tennistoernooi in Tokio. Vandaag deed hij dat zowaar met... Nina Derwael.

 

De twee gingen maar wat graag op de foto samen in de fitness van het olympisch dorp. Uiteraard maakte Djokovic er iets speciaals van. Hij ging (verrassend goed) volledig plat voor zijn beste Derwael-imitatie.

 

"Wanneer Novak Djokovic om een foto vraagt, dan kan je dat uiteraard niet weigeren", schrijft Derwael op Instagram. Ook Derwael gaat in Tokio voor haar eerste olympische gouden medaille.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
programma Nina Derwael
zondag 25 juli kwalificaties allround 6e (naar F) verslag
  kwalificaties brug 1e (naar F) verslag
  kwalificaties team 5e (naar F) verslag
dinsdag 27 juli finale team 8e verslag
donderdag 29 juli finale allround 6e verslag
zondag 1 augustus brugfinale GOUD verslag
Lees ook: