Ga naar de inhoud

Gert Verheyen: "Diepe zucht van opluchting dat De Bruyne erbij is"

 vr 2 juli 2021 20:43

"Met of zonder Kevin De Bruyne is toch wel een wereld van verschil", zegt onze analist in de studio. "We verwachten toch wel dat hij vandaag iets kan doen en het de Italianen moeilijk maken."

Dries Mertens is er niet bij tegen Italië. Imke Courtois vindt dat geen verrassende keuze. "Het enige argument pro is dat hij veel van de Italiaanse  spelers kent. Maar hij heeft ook een mindere vorm, dat gaf Mertens zelf ook toe. Ergens was het wel te verwachten."

Franky Van der Elst: "Het is niet de eerste keer dat hij een beetje verrassend uit de hoek komt. Ook al heb ik Dries Mertens heel graag, ik moet toegeven dat zijn voorbereiding en invalbeurten  niet top waren."

 

Gert Verheyen: "Martinez zal ook altijd een kleinigheid veranderen. De veldbezetting is altijd dezelfe, maar er zit toch in elke wedstrijd iets van detail dat anders is. Om zelf beter te verdedigen of beter aan te vallen."