Ga naar de inhoud
Europees Kampioenschap
speeldag 1

Europees Kampioenschap klassement

ploegptnmm+m-m=d+d-
1
Spanje
0
0
0
0
0
0
0
1
Kroatië
0
0
0
0
0
0
0
1
Albanië
0
0
0
0
0
0
0
1
Italië
0
0
0
0
0
0
0
ploegptnmm+m-m=d+d-
1
Spanje
0
0
0
0
0
0
0
1
Kroatië
0
0
0
0
0
0
0
1
Albanië
0
0
0
0
0
0
0
1
Italië
0
0
0
0
0
0
0
ploegptnmm+m-m=d+d-
1
Spanje
0
0
0
0
0
0
0
1
Kroatië
0
0
0
0
0
0
0
1
Albanië
0
0
0
0
0
0
0
1
Italië
0
0
0
0
0
0
0

Alvaro Morata legt criticasters het zwijgen op: "Voor vrouw en kinderen"

 ma 28 juni 2021 22:45

Alvaro Morata heeft alle criticasters lik op stuk gegeven met een dikke prestatie tegen Kroatië. De Spaanse spits maakte de 3-4 in de eerste verlenging en vierde zijn doelpunt uitbundig na de bedreigingen van de voorbije dagen. "Deze is voor mijn vrouw en kinderen."

Morata kreeg het de voorbije dagen zwaar te verduren in Spanje, vandaag antwoordde de spits van Juventus op het veld. 

 

"Ik heb dingen meegemaakt die ik absoluut niet leuk vind, maar het grootste deel van Spanje staat aan mijn zijde. Dit doelpunt was voor mijn vrouw, mijn kinderen en alle andere mensen die mij steunen. Je moet eerst lijden om zulke momenten te kunnen beleven."

 

"Ik ben doodop. Het was een heel zware wedstrijd. Nu moeten we goed herstellen, want we moeten door. We hebben laten zien dat we een geweldig team zijn. Het was zwaarbevochten, maar dit was het zeker waard. We verdienden het. De groep is hecht en blijft alles geven."

Dit doelpunt was voor mijn vrouw, mijn kinderen en alle andere mensen die mij steunen. Je moet eerst lijden om zulke momenten te kunnen beleven.

Alvaro Morata

Enrique: "Spits als Morata moeten we waarderen"

Coach Luis Enrique had na de zege tegen Kroatië niets dan lof voor zijn spits. "Ik denk niet dat er ergens ter wereld een bondscoach is die Morata en wat hij voor het team doet niet zou waarderen. Hij is dominant in de lucht, hij is sterk en hij bezorgt ons goals. We moeten het echt waarderen dat we een spits als hij hebben."

 

Enrique keek ook al vooruit: "Ik ben klaar voor wedstrijden als deze. Maar ik denk niet dat mijn familie en de fans er graag zo nog een zouden hebben. Ik heb vandaag een team samengesteld dat klaar is voor wedstrijden als deze. Het einde van de wedstrijd was zo mooi. Ik ben blij dat de verlengingen ons een tweede kans gaven om toch te winnen," besloot een opgeluchte Enrique.

Lees ook: