VIDEO: Fluwelen baltoetsen, de eenzame supporter en een deejay met humor

  Zo viert Kristian Thorstvedt (RC Genk) zijn knap doelpunt tegen Club Brugge.

  De play-offs hebben het voorbije weekend mooie dingen opgeleverd. Kijk hier naar enkele fraaie beelden uit onze voetbalcompetitie.

  Fluwelen baltoets 1: Kristian Thorstvedt (RC Genk)

  Genk-speler Kristian Thorstvedt maakte vrijdag een van de 3 doelpunten tegen Club Brugge (3-0). Dat deed de Noor met de Zidane-beweging.

  Fluwelen baltoets 2: Gerardo Arteaga (RC Genk)

  Ook ploegmaat Gerardo Arteaga waant zich even Zinédine Zidane in Genk. De Mexicaan ontvangt de lange bal van Onuachu op zijn manier: met enkele opwippertjes.

  Fluwelen baltoets 3: Koji Miyoshi (Antwerp)

  Koji Miyoshi doet het misschien nog mooier. De Japanner van Antwerp neemt de bal achter zijn steenbeun aan en zet zo in een flits z'n tegenstander in de wind.

  De eenzame supporter

  Waasland-Beveren zakt uit de hoogste afdeling, maar aan deze man zal het niet gelegen hebben. In zijn uppie vuurt hij de ploeg toch een keer aan. "Komaan Beveren!"

  Scoren = pompen

  Heeft iemand in de staf van KVO een weddenschap verloren? Wanneer Fashion Sakala de score opent voor Oostende in Mechelen begint hij prompt te pompen.

  KV Mechelen zwaait de Titanic uit

  De match in Mechelen eindigde op een 5-3-nederlaag voor Oostende. De lokale deejay had daar plezier in en legde de soundtrack van de filmklassieker Titanic op. Steven Defour lachte in zijn vuistje.