Ga naar de inhoud

Thomas Kaminski is Speler van het Jaar bij Blackburn: "Een grote eer"

 vr 7 mei 2021 13:28
Thomas Kaminski
Thomas Kaminski

Thomas Kaminski heeft zich in zijn eerste seizoen bij Blackburn meteen in de harten van de Rovers-fans gekeept. De Belgische doelman is door de supporters verkozen tot Speler van het Jaar. "Hier ben ik heel blij mee", reageert de 28-jarige keeper.

Thomas Kaminski verhuisde vorige zomer van AA Gent naar Blackburn, dat in de Engelse 2e klasse uitkomt. Met die club is hij momenteel 15e in de Championship, 10 keer hield hij dit seizoen de nul. De fans verkozen hem boven Adam Armstrong en Harvey Elliott als Speler van het Jaar.

 

"Hier ben ik heel blij mee. Het is een grote eer, omdat het de fans zijn die gestemd hebben", reageert Thomas Kaminski op de website van Blackburn.

 

"Ik wilde de club op het veld bedanken omdat ik hier zo goed ontvangen ben en dat is goed gelukt. Ik hoop dat ik snel kan kennismaken met de supporters in het stadion. Hopelijk kunnen ze er volgend seizoen opnieuw bij zijn."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.