Ga naar de inhoud

Chadli helpt zijn club met penaltygoal in Turkse degradatiestrijd

 do 29 april 2021 17:34

Nacer Chadli heeft zijn Turkse club Basaksehir aan een belangrijke zege geholpen. In een kelderduel tegen Erzurum BB moest zijn ploeg snel achtervolgen, maar de Rode Duivel maakte in de tweede helft de gelijkmaker vanaf de stip. In het slot pakten de bezoekers zelfs nog een gouden driepunter.

Op de 38e speeldag van de Turkse Süper Lig moest Basaksehir vol aan de bak om zijn vel te redden in de hoogste klasse. Kelderconcurrent Erzurum BB opende in eigen huis al na 5 minuten de score, waardoor Basaksehir virtueel op een degradatieplaats belandde. 

 

Net voor het uur kon Nacer Chadli de bezoekers met een strafschop langszij brengen. In de slotfase schonk Gulbrandsen het fel geplaagde team zelfs nog een gouden driepunter. Basaksehir speelde bovendien meer dan 70 minuten met een man minder.

 

In het klassement blijft Basaksehir zo net boven de degradatieplekken hangen. De regerende landskampioen, met Boli Bolingoli en Nacer Chadli, is op 4 speeldagen van het einde wel nog niet gered.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.