5-jarige fan wil favoriete speler kopen met zijn spaarcentjes

  Blijft Ben White (r) bij Leeds United?

  Een jonge fan van de Engelse tweedeklasser Leeds United heeft een brief geschreven naar zijn club. De 5-jarige Daniel biedt al zijn spaarcentjes aan om zijn favoriete speler Ben White te kunnen houden: 15 pond of 17 euro om precies te zijn.

  De 22-jarige verdediger Ben White speelt dit seizoen op uitleenbasis bij Leeds United. Binnenkort moet hij terug naar zijn eigenaar Brighton & Hove Albion en dat vindt de 5-jarige fan Daniel sneu. Dus kroop hij in zijn pen.

   

  In een brief naar Brighton & Hove Albion, de Premier League-club van Leandro Trossard, biedt hij zijn spaargeld aan. "Ik heb alle centjes geteld en kom aan 15,07 pond. Hopelijk helpt dit", laat Daniel weten.

   

  De jonge voetbalfan kreeg ook een brief terug. Daarin roemt Brighton & Hove Albion het kennersoog van Daniel. De club laat weten dat ze erover nagedacht hebben, maar dat het niet mogelijk zal zijn om Ben White aan Leeds te verkopen.

   

  De speler zelf zoekt alvast contact met Daniel. Om hem aan te nemen als manager?

  De brief van de 5-jarige Leeds-fan Daniel: