Diego Costa lacht met corona en hoest richting voetbalreporters

    Tijdens de match was Diego Costa al misnoegd toen hij gewisseld werd.

    Wat doet de Spaanse voetballer Diego Costa (Atletico) als hij geen zin heeft in interviews na de match? Hij hoest een keer om een vragenvuur te vermijden. Dat is exact wat hij gisteravond deed in Liverpool.

    Atletico Madrid had zich gisteren ten koste van titelverdediger Liverpool geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League, maar in vragen had aanvaller Diego Costa achteraf geen zin. Toen hij gisteren de pers moest confronteren, hoestte hij een paar keer richting de reporters alsof hij besmet was met het coronavirus. En weg was hij.

    In Liverpool werd Diego Costa gewisseld (voor matchwinnaar Marcis Llorente). Hij uitte zijn ongenoegen en trapte de sportdrank omver.

    Meer over de Liverpool - Atletico Madrid vindt u hier: