Toeval bestaat niet: Lukaku en Lautaro zijn ook vestimentair een duo

    In de Champions League-wedstrijd tegen Slavia Praag vonden Inter-spitsbroeders Romelu Lukaku en Lautaro Martínez elkaar blindelings. Ook na de wedstrijd leek het lot de twee heren onlosmakelijk aan elkaar te verbinden. Al keken ze hoogstwaarschijnlijk raar op toen ze zagen dat... ze dezelfde sweater aanhadden.

    In de 1-3-zege van Inter tegen Slavia Praag waren Lautaro en Lukaku alweer "on fire". Lautaro scoorde tweemaal op assist van de Rode Duivel en Lukaku tekende zelf ook nog voor een doelpunt. De twee zitten in de Serie A en de Champions League samen al aan 22 doelpunten in 17 wedstrijden dit seizoen.

     

    Hun goede verstandhouding bleek na de wedstrijd nog wat verder te gaan, toen ze merkten dat ze dezelfde sweater aanhadden. Grappig of gênant? Oordeel vooral zelf.

    Lukaku: "Deze had ik niet zien aankomen!"