Ga naar de inhoud

LA FC snoert Zlatan Ibrahimovic de mond en schakelt LA Galaxy uit

 vr 25 oktober 2019 07:30
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic kon LA Galaxy niet voorbij LA FC helpen.

Zlatan Ibrahimovic zal de MLS niet winnen. In de halve finales van de Western Conference botsten Zlatan en LA Galaxy op stadrivaal Los Angeles FC: 5-3. Zlatan scoorde en eiste ook na de match de schijnwerpers op.

Echt goed verdedigd werd er niet in het beladen play-off-duel tussen stadsrivalen LA FC en LA Galaxy. Zo werd het een echte rollercoaster: MLS-topschutter Carlos Vela zette LA FC op weg naar de zege met twee goals.

 

Maar na een assist en een goal van Ibrahimovic - na een blunder van de doelman - stond het na 55 minuten weer gelijk: 2-2. Ibrahimovic had na de vorige ronde gezegd dat LA Galaxy "iedereen kapot zou maken", maar die vlieger ging niet op.

 

Vela - weer hij - zette Rossi knap op weg naar de 3-2 en de veer was gebroken bij de LA Galaxy. Na goals van Diomande (2x) en Feltscher stond 5-3 op het scorebord, al werd een goal van Ibrahimovic in de extra tijd nog afgekeurd.

 

Ibrahimovic moest afdruipen, maar deed dat niet zonder op te vallen. Toen hij op de korrel werd genomen door de fans van LA FC greep hij naar zijn kruis. Het is afwachten of de Zweedse spits bij LA Galaxy blijft, want zijn contract loopt af en hij schermt met aanbiedingen.

Zo verlaat Ibrahimovic het stadion in Los Angeles

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk enkele goals uit de knotsgekke match

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.