Ga naar de inhoud

Duivelsblog Portugal -2: "Nu begint het toernooi pas écht"

 vr 25 juni 2021 17:45

De Rode Duivels spelen zondagavond in Sevilla tegen Portugal voor een plaats in de kwartfinales van het EK voetbal. In Tubeke leggen ze vandaag de laatste hand aan hun voorbereiding op die wedstrijd. Vanavond trainen ze een laatste  keer op Belgische bodem, vlak ervoor praten Thibaut Courtois en Romelu Lukaku met de pers.

de dag van de Rode Duivels

20:15

Hoe goed kennen de Rode Duivels Portugal?

20:12

Is spelen in Sevilla een cadeau of niet?

20:02

Rode Duivels: "Het toernooi begint nu écht"

17:48

Nu begint het toernooi pas echt. Portugal is de titelverdediger, maar wij zijn vastberaden en slim.

Romelu Lukaku
17:47

Lukaku: "Winnen met België zou ultieme erkenning zijn"

17:46

Met de topschutterstitel ben ik helemaal niet bezig. Het enige wat me interesseert is winnen.

Romelu Lukaku
17:45

De open training voor pers en publiek in Tubeke is afgelopen. De Rode Duivels doen nu nog even verder. De volgende training staat in Zuid-Spanje in Sevilla op het programma.

17:32

Geen Chadli

Nacer Chadli is er niet bij op training. De flankspeler blijft binnen en zal daar een individuele sessie volgen. Volgens bondscoach Roberto Martinez zal Chadli de wedstrijd tegen Portugal wel halen. 

17:30

Livestream open training

Volg hier vanaf 17.30 het eerste stuk van de training van de Rode Duivels. Na een kwartiertje gaat de oefensessie verder, maar zal de livestream niet langer beschikbaar zijn.

16:22

Of ik mij zorgen maak om het veld? Nee, dat is voor beide teams net hetzelfde. Ik heb signalen opgevangen dat iedereen in Sevilla zijn uiterste best doet om het veld helemaal klaar te krijgen. Ik heb er het volste vertrouwen in.

Bondscoach Roberto Martinez
16:10

Iedereen is klaar om mee af te zakken richting Sevilla. Er zijn geen geblesseerde spelers meer. We zijn op volle sterkte.

Bondscoach Roberto Martinez
15:59
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
15:25
14:57

Ruben Van Gucht snuift de sfeer op in Tubeke enkele dagen voor het EK-duel met Portugal

14:00
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.