Ga naar de inhoud

Liveblog WK judo: Mina Libeer niet opgewassen tegen Canadese nummer 1

 ma 20 mei 2024 10:34

Heel wat Belgen komen in actie op het WK judo in Abu Dhabi. Vandaag was Mina Libeer de enige landgenote op de mat, zij sneuvelde in haar eerste wedstrijd. Met ippon ging ze onderuit tegen de Canadese nummer 1 van de wereld.

Belgen op 20/05
vrouwen -57 kg Mina Libeer  

WK judo: maandag 20/05

10:32

Mina Libeer verliest in tweede ronde

Mina Libeer (IJF-25) heeft niet kunnen stunten in de categorie tot 57 kg. Onze landgenote verloor in haar tweede ronde met ippon van de Canadese nummer een van de wereld Christa Deguchi. In de eerste ronde was Libeer vrij.


Zondag gingen ook Jorre Verstraeten (-60 kg), Amber Ryheul (-52 kg), Loïs Petit en Ellen Salens (beiden -48 kg) er allemaal uit in de tweede ronde in de Verenigde Arabische Emiraten.