Ga naar de inhoud

"Together 2 Paris": Bekijk de reportage van (Paralympic) Team Belgium samen op stage in Turkije

 di 29 november 2022 13:27

Voor de 3e keer sinds 2019 trok het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) naar Belek in Turkije voor een eindejaarsstage. Voor de eerste keer werden ook de paralympische atleten uitgenodigd voor een stageperiode die de naam "Together 2 Paris" kreeg. Sporza was er enkele dagen bij onder de Turkse zon, bekijk hieronder de beelden van de uitgebreide reportage in Sporza Zondag.

De Belgische delegatie bestond uit 235 personen in totaal, onder wie 100 olympische en 30 paralympische atleten. Onder hen klinkende namen als olympisch kampioene Nina Derwael, olympische medaillewinnaars Matthias Casse, Ewoud Vromant, Tim Celen, Roger Habsch en wereldkampioene Lotte Kopecky.

Naast de atleten zijn ook coaches, technische en medische staf en een aantal directieleden van het BOIC en het BPC (Belgian Paralympic Committee) mee.