Sporza geeft 10 exemplaren weg van het boek "Heizel 1985". Speel mee en win

    Vanaf vandaag kunt u op Canvas kijken naar de eerste aflevering van "Heizel 1985", een docu van Frank Raes over het voetbaldrama van toen. Er is ook een boek verschenen waarvan wij 10 stuks weggeven. Speel mee en win.

    Heizel 1985

    Op 29 mei 1985 breken er kort voor de Europacup I-finale tussen Liverpool en Juventus zware rellen uit in het Brusselse Heizelstadion. 39 - vooral Italiaanse - supporters laten het leven in de paniek die volgt op het geweld. Toch wordt de wedstrijd nog gespeeld. Frank Raes was destijds aanwezig op de Heizel en praat nu met ooggetuigen van toen. In deze eerste aflevering trekt Frank Raes naar Turijn om te praten met Italiaanse slachtoffers, spelers en fans die het drama van dichtbij meemaakten.
    ma 12 september 2022 52 min