Ga naar de inhoud

Antetokounmpo maakt eigenhandig einde aan zegereeks van Houston

 za 11 december 2021 09:04
41 punten, niet slecht van de tweevoudige MVP Giannis Antetokounmpo.

Titelverdediger Milwaukee heeft Houston een halt toegeroepen in de NBA. De Griekse tweevoudige MVP Giannis Antetokounmpo nam maar liefst 41 punten voor zijn rekening.

Na een gemiste start van het seizoen had Houston Rockets de rug gerecht met 7 overwinningen op rij. Chicago en Brooklyn moesten het hoofd buigen tegen de Rockets, maar kampioen Milwaukee maakte een einde aan hun zegereeks.

 

Bij het ingaan van het laatste quarter stond Houston nog 8 punten voor, maar de Bucks trokken met 119-112 nog aan het langste eind. Sterspeler Giannis Antetokounmpo liet maar liefst 41 punten en 17 rebounds optekenen.

 

Bij Houston was Garrison Mathews de topschutter met 23 punten. Milwaukee blijft 3e in de Eastern Conference. Houston staat op de 13e plaats in het Westen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Phoenix houdt stand zonder sterkhouders

Niet alleen Giannis Antetokounmpo was goed op dreef, ook LeBron James maakte indruk met 33 punten. Hij loodste de LA Lakers zo naar een duidelijke 95-116-overwinning tegen Oklahoma City, de voorlaatste in de Western Conference. De Lakers blijven 6e.

 

Phoenix Suns blijft de nummer 2 in het Westen. De finalisten van vorig jaar moeten niet alleen vedette Devin Booker missen met een blessure, maar zagen ook DeAndre Ayton ziek uitvallen. Toch haalden ze het met 111-90 tegen Boston.

 

Verder was Brooklyn, de koploper in de Eastern Conference, met 105-113 te sterk voor Atlanta. Met 31 punten had Kevin Durant een groot aandeel in de zege.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.