Ga naar de inhoud

Golden State Warriors en Phoenix Suns blijven zeges opstapelen

 di 7 december 2021 08:54
Stephen Curry was weer goed voor 31 punten en 8 assists.

In de Western Conference geven Golden State Warriors en Phoenix Suns elkaar geen duimbreed toe. Met hun twintigste overwinning van het seizoen blijft het een nek-aan-nekrace.

In het eigen Chase Center in San Francisco haalden de Warriors het met duidelijke 126-95 cijfers van Orlando Magic, onder meer dankzij 31 punten en 8 assist van Stephen Curry. Voor Magic was het al de twintigste nederlaag van het seizoen.

 

Phoenix Suns had aan San Antonio Spurs een grotere uitdaging, maar ze haalden het nipt met 108-104. Met 20 zeges en 4 nederlagen blijven de Warriors en de Suns de grote slokoppen in de Western Conference.

 

In de Eastern Conference blijft Chicago Bulls in de nek hijgen van leider Brookly Nets, dat niet in actie kwam. De Bulls haalden het met 109-97 tegen de Denver Nuggets. Zach LaVine nam 32 punten voor zijn rekening. 

 

Met 17 overwinningen, hun 5e in 6 wedstrijden, blijven ze stevig in het spoor van de Net, die één overwinning en één nederlaag minder tellen.

Stephen Curry is in bloedvorm:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.