Ga naar de inhoud

Geen wereldtitel voor Ben Saddik na beklijvend titanengevecht met Verhoeven

 za 23 oktober 2021 23:06
Ben Saddik en Verhoeven leverden een titanengevecht af in Arnhem.

Hij bracht Rico Verhoeven aan het wankelen, maar vallen deed de Nederlander niet. Jamal Ben Saddik heeft de wereldtitel kickboksen niet kunnen veroveren. De Belgische Marokkaan verloor zijn gevecht in ronde vier met een technische knock-out.

Jamal Ben Saddik was nochtans uitstekend begonnen aan het gevecht met Rico Verhoeven. De Antwerpenaar deelde met zijn rechter de eerste echte tik uit tegen het hoofd van zijn tegenstander. Na een tweede klap begon Verhoeven even te wankelen, maar toch won de Nederlander de eerste ronde.

 

Een spectaculaire tweede sessie volgde. Ben Saddik deelde meerdere rake klappen uit en bezorgde Verhoeven een grote wonde onder zijn rechteroog. Alle juryleden kenden de Belg de tweede ronde toe. 

 

Vervolgens nam Verhoeven de beklijvende partij helemaal over. Een moegestreden Ben Saddik haalde maar net het einde van de derde ronde. De scheidsrechter besloot in ronde vier al na enkele seconden dat Ben Saddik niet meer verder kon.

Lees ook: