Ga naar de inhoud

Norris stelt gerust na zware crash op Spa-Francorchamps: "Klaar voor morgen"

 za 28 augustus 2021 21:12
Lando Norris ging in de fout in Q3.

Lando Norris (McLaren) heeft na zijn zware schuiver op het circuit van Spa-Francorchamps groen licht gekregen om aan de start te staan van de GP van België. Op zijn Instagram-pagina stelt hij zijn supporters gerust.

"Een zware crash en ik voel me wat beurs, maar ik ben aan herstellen om klaar te zijn voor de race morgen. Bedankt voor alle berichten", schrijft Norris op Instagram.

 

Het 21-jarige talent van McLaren heeft geen letsels overgehouden aan zijn zware crash tijdens de derde kwalificatiesessie op het circuit van Spa-Francorchamps.

 

Op het kletsnatte wegdek nam Norris, die kans maakte op de polepositie, te veel risico. Hij verloor de controle over zijn bolide en knalde tegen de vangrails. 

 

Norris zal morgen met een gloednieuwe wagen aan de start komen in de GP van België. Max Verstappen staat naast verrassing George Russell op de eerste startrij. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: