Ga naar de inhoud

Meer waard dan goud: huwelijksaanzoek doet olympische uitschakeling vergeten

 ma 26 juli 2021 15:26

In de schermcompetitie heeft Argentinië vandaag de show gestolen. Niet met medailles, wel met een huwelijksaanzoek. Na haar uitschakeling gaf Maria Belen Perez Maurice een interview toen haar coach en partner haar plots ten huwelijk vroeg.

Perez Maurice was met een journalist aan het praten toen haar coach plots achter haar stond met een papier: "wil je met mij trouwen?", stond er in het Spaans op. De journalist zei dat Perez Maurice zich moest omdraaien en plots was ze haar nederlaag vergeten.

 

Ze zei volmondig ja. "We zijn heel gelukkig", vertelde ze achteraf. "We zien elkaar doodgraag en willen ons leven samen doorbrengen."

 

De vraagsteller Lucas Guillermo Saucedo voelde dat dit het juiste moment was. "Ze was zo triest na dat verloren duel. Ik wou haar weer gelukkig zien. Ik heb dat snel op dat blad geschreven. Als ze gewonnen had, zou ik nog gewacht hebben met mijn aanzoek."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.