Ga naar de inhoud

Moment van Karl: "Donnarumma misschien wel de beste doelman van het toernooi"

 za 3 juli 2021 00:49
Karl keek vol bewondering naar Donnarumma.

Na de EK-uitschakeling van de Rode Duivels wilde Karl Vannieuwkerke nog eens het belang van een doelman benadrukken. De gastheer koos dan ook voor Italië-keeper Gianluigi Donnarumma als zijn moment van de dag.

"Wij hebben een heel erg goede doelman, maar dat hebben de Italianen met Donnarumma ook. Misschien heeft hij er wel voor gezorgd dat Italië nu in de halve finale zit", vertelde Vannieuwkerke.

 

"Hij heeft 2 fantastische reddingen gedaan in de 1e helft, een op De Bruyne en een op Lukaku. Hij is nog maar 22 jaar, maar ziet eruit alsof hij klusjes voor de maffia kan opknappen."

 

"Maar Donnarumma is een wereldkeeper en hij heeft zijn ploeg vanavond rechtgehouden", vulde hij aan. "Wat als een van die 2 ballen was binnengegaan?"

 

"In elk geval, Italië was vandaag beter. Wij hebben onze momenten niet gegrepen en met Donnarumma hadden ze misschien wel de beste doelman van het toernooi."

 

"De "wat als" zal blijven. Het is een beetje het verhaal van mijn tante, als ze edele delen had, dan was ze mijn nonkel", sloot Karl met een kwinkslag af.

De 2 reddingen van Donnarumma: