Het Moment van Karl: nerveuze Gert Verheyen legt de Italiaanse tactiek helemaal bloot

  In Villa Sporza zit u deze zomer goed om het EK van begin tot einde te volgen.

  Het EK voetbal is met een klinkende Italiaanse overwinning van start gegaan. Na elk dag zal Villa Sporza-presentator Karl Vannieuwkerke het nog even over zijn favoriete EK-moment van de voorbije 24 uur hebben. 

  Als eerste Moment van dit EK koos Karl Vannieuwkerke voor een technologische nieuwigheid in Villa Sporza. Om de wedstrijdanalyses nog levendiger te maken, krijgen de analisten een smartboard tot hun beschikking om enkele cruciale wedstrijdfases uit te lichten.

   

  Het was aan een nerveuze Gert Verheyen om na afloop van de openingsmatch tussen Italië en Turkije de spits af te bijten aan het bord. Van eventuele nervositeit viel niet veel te merken want met een foutloze haarfijne analyse legde Verheyen het tactische systeem van de Italianen helemaal bloot. 

   

  Ook de komende weken zullen nog verschillende analisten hun kwaliteiten mogen etaleren door plaats te nemen voor het smartboard in Villa Sporza.

  Het Moment van Karl: Gert Verheyen pakt uit met sterke tactische analyse

  Het is fijn vertoeven in Villa Sporza:

  Lees ook: