Ga naar de inhoud

Red Panthers gaan in oktober dubbele confrontatie aan met Nederland

 vr 30 april 2021 11:22
Red Panthers
De Red Panthers eindigden vorig seizoen op een 7e plek in hun groep.

De Red Panthers openen hun 3e seizoen van de Hockey Pro League begin oktober tegen wereldkampioen Nederland. De Red Lions bijten een week later de spits af tegen Duitsland. Het seizoen in de Hockey Pro League kent zijn ontknoping in juni 2022.

De internationale hockeybond (FIH) lanceerde vandaag een goedgevulde kalender voor de Hockey Pro League. De 3e editie van de prestigieuze competitie loopt van oktober 2021 tot en met juni 2022.

 

De Red Panthers openen met misschien wel de zwaarste tegenstander. Op 6 en 13 oktober staat Nederland op het menu. Later die maand volgt een dubbele ontmoeting met Duitsland. In 2022 geven de nationale hockeyvrouwen partij aan Argentinië, de VS, Nieuw-Zeeland, Australië, China en Engeland.

 

Onze Belgische hockeymannen openen op 16 en 17 oktober de competitie tegen Duitsland. In november moet de wereldkampioen afrekenen met Nederland. De Red Lions zitten daarnaast in een groep met Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Engeland en Spanje. Die laatste is de laatste horde die de Lions moeten nemen om hun titel te verlengen.

De volledige speelschema's van de Belgen:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.