NBA: Durant is bij comeback meteen van goudwaarde voor de Nets

  Kevin Durant en Kyrie Irving vieren de zege tegen Phoenix.

  De Brooklyn Nets hebben de topper in de NBA naar hun hand gezet. Dankzij het duo Kyrie Irving/Kevin Durant versloeg Brooklyn de Phoenix Suns.  En Stephen Curry toonde dat hij de goeie vorm helemaal te pakken heeft.

  De Brooklyn Nets moesten het een tijdje doen zonder Kevin Durant en James Harden, maar afgelopen nacht was Durant weer van de partij. In de topper tegen Phoenix, de nummer 2 van de Western Conference, bewees hij zijn waarde.

   

  Durant had drie matchen gemist, maar had weinig tijd nodig om het juiste ritme te vinden. Met 33 punten in 28 minuten loodste Durant, die op de bank begon, de Nets naar de overwinning.

   

  Kyrie Irving deed met 34 punten en 12 assists meer dan zijn duit in het zakje. Door de zege verstevigt Brooklyn zijn leidersplaats in de Eastern Conference.

  Stephen Curry trekt zijn goeie reeks door

  De Golden State Warriors zijn weer beter op dreef. De grote uitblinker bij de Warriors is Stephen Curry. In eigen huis werd er met 117-113 gewonnen van Sacramento, mede dankzij 37 punten van Curry. 

   

  In zijn laatste 14 wedstrijden kwam Curry 13 keer uit boven 30 punten. Curry maakte tegen Sacramento 7 driepunters en zo zit hij al 85 driepunters in de maand april.

   

  In de aflevering 'driepunter' van Fichebak speelt ook Stephen Curry een rol. Klik hieronder op de "Beluister ook" en luister naar de podcast.

  Uitslagen van zondag in de NBA

  • Charlotte - Boston 125 - 104     
  • Orlando - Indiana 112 - 131     
  • Atlanta - Milwaukee 111 - 104     
  • Washington - Cleveland 119 - 110     
  • Brooklyn - Phoenix 128 - 119     
  • Portland - Memphis 113 - 120     
  • Golden State - Sacramento 117 - 113