Ga naar de inhoud

Corona houdt Meesseman al bijna maand aan de kant: "Erg frustrerend"

 di 1 december 2020 14:38
Emma Meesseman
Emma Meesseman mag nog niet terug naar haar Russische club.

Begin november testte Emma Meesseman positief op het coronavirus en miste ze de wedstrijden met de Belgian Cats. Nu, bijna een maand later, is ze nog steeds niet verlost van corona. "Heel frustrerend", laat ze weten via Instagram.

"Niet meer besmettelijk"

Emma Meesseman (27) testte 6 november positief op het coronavirus. De Belgische sterkhoudster van de Belgian Cats miste zo de kwalificatiewedstrijden voor het EK. 

 

In een update op Instagram laat ze weten nog steeds niet volledig hersteld te zijn. "Het is nog steeds wachten op groen licht om terug te gaan naar mijn team (Jekaterinenburg, Rusland, red.). Het is al bijna een maand geleden dat ik positief testte."

 

"Ik voel me goed, alleen de symptomen van geur- en smaakverlies zijn er nog, maar dat komt beetje bij beetje terug. Ik blijf licht positief testen, maar gelukkig niet meer besmettelijk."

 

"Het is erg frustrerend om niet meer te kunnen basketballen en al het plezier te missen. Maar geduld hebben is het enige wat ik nu nog kan doen", aldus Meesseman.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.