Ga naar de inhoud

Karius vertrekt bij Besiktas: "Jammer dat het zo moest eindigen"

 ma 4 mei 2020 21:06
Karius stond dit seizoen 32 keer onder de lat bij Besiktas.
Karius stond dit seizoen 32 keer onder de lat bij Besiktas.

Liverpool zal doelman Loris Karius niet langer kunnen uitlenen aan Besiktas. De 26-jarige Duitser beëindigde zijn overeenkomst met de Turkse club door achterstallig loon.

Sinds zijn 2 flaters in de Champions-League tegen Real Madrid werd Loris Karius door Liverpool uitgeleend aan Besiktas.

Maar net als vorig jaar lag de doelman ook dit seizoen weer overhoop met het bestuur van Besiktas over de uitbetaling van zijn loon. De Duitse doelman trok zelfs voor de 2e keer naar de Wereldvoetbalbond FIFA om zijn achterstallig loon op te eisen.

 

"Het is jammer dat het op zo'n manier op zijn einde moet komen", schrijft Karius op Instagram over het beëindigen van de overeenkomst.

 

"Ik heb er alles aan gedaan om deze situatie op te lossen. Jammer genoeg heeft de club het probleem niet proberen op te lossen. Ik had zelfs een loonsverlaging voorgesteld, maar zelfs dat heeft Besiktas geweigerd." 

 

Voordat de Turkse competitie werd stilgelegd wegens de coronacrisis, stond Karius dit seizoen 32 keer onder de lat bij de Turkse club.  

Karius nam op Instagram afscheid van Besiktas-fans en spelers

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.