Ga naar de inhoud

Maria Sjarapova deelt telefoonnummer: "Laat weten hoe het met je gaat"

 za 4 april 2020 16:41
Maria Sjarapova
Maria Sjarapova zit voor je klaar.

Een opmerkelijk initiatief van Maria Sjarapova (32). De voormalig nummer 1 van de wereld - die eind februari stopte met proftennis - heeft via sociale media een telefoonnummer gedeeld waarnaar haar fans tijdens deze lockdown-tijden een bericht kunnen sturen. "Ik doe mijn best om iedereen te antwoorden", zegt ze.

"Stuur me iets en wacht op antwoord", luidt de oproep van Sjarapova. "Laat weten hoe het met je gaat of stel me een vraag. Een goed recept is ook welkom."

 

"We zitten op dit moment in een periode van "physical distancing". Ik wil weten wat jullie denken. Ik heb een telefoonnummer waar jullie een bericht naar kunnen sturen dat rechtstreeks op mijn gsm aankomt. Ik doe mijn best om iedereen te antwoorden." 

Altijd al een berichtje naar Sjarapova willen sturen? Dit is haar Amerikaans nummer: 310-564-7981. Momenteel kan de gewezen tennisster nog niet antwoorden op berichtjes vanuit België (enkel vanuit Amerika en Canada), maar ze werkt volop aan een oplossing.

Bekijk het bericht op Instagram en lees in het bijschrift haar telefoonnummer:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.