Ga naar de inhoud

Pozuelo staat samen met Zlatan in het Team van het Jaar in de MLS

 ma 28 oktober 2019 23:38

Het was een van de meest spraakmakende transfers in onze competitie dit jaar, maar Alejandro Pozuelo heeft in de MLS wel meteen zijn stempel kunnen drukken. Hij haalt er het Team van het Jaar, samen met onder meer Zlatan Ibrahimovic.

Racing Genk deed er alles aan om Alejandro Pozuelo zo lang mogelijk in België te houden, maar uiteindelijk zwichtte de Spanjaard toch voor de (Canadese) dollars van FC Toronto. Een keuze die ook sportief goed uitpakte, want met Toronto bereikte hij de finale van de Eastern Conference (die woensdag gespeeld wordt).

 

In zijn eerste seizoen haalt Pozuelo meteen het Team van het Seizoen, als enige van zijn ploeg Toronto. Los Angeles is de grote slokop in het team, maar enkel Zlatan Ibrahimovic vertegenwoordigt LA Galaxy. Los Angeles FC is met Vela, Atuesta en Zimmerman de hofleverancier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Toronto laat de verkiezing van Pozuelo niet onopgemerkt voorbijgaan

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De stormachtige entree van Pozuelo in de MLS

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.